Αρθροπλαστικής ώμου Αρθροπλαστική ώμου eksarthrima wmos

Αρθροπλαστική ώμου

Αρθροπλαστικής ώμου  Νικόλαος Ζερβάκης MD, MSc 

 • Ολική Αρθροπλαστική Ωμου

Η αρθρίτιδα ώμου που προκαλεί πόνο και δυσκαμψία μπορεί να χρήζει επέμβασης αντικατάστασης ώμου. Το σφαιρικό άκρο του ώμου αντικαθίσταται με ένα μεταλλικό σφαιρικό εμφύτευμα. Στην υποδοχή της ωμοπλάτης μπορεί να τοποθετηθεί ή όχι πλαστικό.

Τα εμφυτεύματα αντικατάστασης ώμου χρησιμοποιούν μεταλλικά κράματα και πολυαιθυλένιο (πλαστικό) για να αποκαταστήσουν την κίνηση και να μειώσουν ή να εξαλείψουν τον πόνο. Τα εμφυτεύματα έχουν σχεδιαστεί για τη δημιουργία μιας νέας, λειτουργικής άρθρωσης που μπορεί να αποτρέψει την επώδυνη τριβή οστού με οστό.

Ο χειρουργός σας μπορεί να επιλέξει να αντικαταστήσει ολόκληρη ή μέρος μίας άρθρωσης, ανάλογα με τη φυσική κατάσταση και το βαθμό στο οποίο η άρθρωση έχει προσβληθεί από την αρθρίτιδα.

 • Αρθροπλαστική επιφάνειας Ώμου

Η αρθροπλαστική επιφανείας είναι μία εναλλακτική της ολικής αρθροπλαστικής ώμου. Οι χειρουργοί αναδιαμορφώνουν την επιφάνεια του κατεστραμμένου οστού και χόνδρου στα άκρα των οστών στην άρθρωση.

Δεν αποτελεί επιλογή κατάλληλη για όλους τους ασθενείς και ο χειρουργός σας θα εκτιμήσει προσεκτικά την κατάστασή σας και θα συζητήσει μαζί σας τις επιλογές σας.

Αρθροπλαστικής ώμου|  Νικόλαος Ζερβάκης MD, MSc 

omos arthroplastiki Αρθροπλαστικής ώμου Αρθροπλαστική ώμου omos arthroplastiki-eksarthrima_wmos Αρθροπλαστικής ώμου Αρθροπλαστική ώμου eksarthrima wmosomos-arthroplastiki-%ce%b1%cf%81%ce%b8%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%bb%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b7%cf%82-%cf%89%ce%bc%ce%bf%cf%85-%ce%b1%cf%81%ce%b8%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%bb%ce%b1%cf%83 Αρθροπλαστικής ώμου Αρθροπλαστική ώμου omos arthroplastiki                                          omos arthroplastiki arthroplastiki orthopaidikos zervakis

 

…………………………………..omos Αρθροπλαστικής ώμου Αρθροπλαστική ώμου omos omos arthroplastiki Αρθροπλαστικής ώμου Αρθροπλαστική ώμου omos arthroplastiki

 

Ορθοπαιδικός Χειρουργός |  Νικόλαος Ζερβάκης MD, MSc   | Ξενοφώντος 17  | Γέρακας

Τηλ.   210 61 36 680|email: zervakisnikolaos.gr@gmail.com.

nikolaos-zervakis-gerakas Αρθροπλαστικής ώμου Αρθροπλαστική ώμου nikolaos zervakis gerakas

 

Give a Reply

Skip to toolbar