Δευ: 18:30 – 21:00 - Πέμ:18:30 – 21:00
Δερβενακίων 30 & Υγείας, Παλλήνη

Ατυχήματα

ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Το τροχαίο ατύχημα έχει τεράστιες και πολύπλευρες κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις.

Για το λόγο αυτό, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα  ιατρών και νομικών, οι οποίοι ήρθαν σε επαφή με  θύματα τροχαίων ατυχημάτων και έζησαν μαζί με τους ασθενείς και τους συγγενείς τους τον πόνο , την ταλαιπωρία τους, τόσο ψυχική όσο και σωματική, αλλά και την οικονομική «αιμορραγία»,  ώστε να μπορέσει να καλύψει τα νοσήλια του ,τις φυσιοθεραπείες, τα αναγκαία ορθοπεδικά είδη, τα φάρμακα του, και όλα τα επιπλέον έξοδα που προκύπτουν την επόμενη ημέρα μετά από ένα  ατύχημα, με απώτερο σκοπό την πλήρη αποκατάσταση του πάσχοντα.

Έχουμε έρθει αντιμέτωποι με μεταγενέστερες σωματικές βλάβες και αναπηρίες οι οποίες δεν είχαν προβλεφθεί και καταγραφεί τη σωστή χρονική στιγμή από εξειδικευμένο ιατρό πραγματογνώμονα, με αποτέλεσμα στο μέλλον, να είναι αδύνατη η αποζημίωση των θυμάτων για τις μεταγενέστερες επιπλοκές που παρουσιάστηκαν, καθώς και τα μελλοντικά τους έξοδα, απόρροια των μη καταγεγραμμένων πιθανών επιπλοκών.

Είμαστε επαγγελματίες οι οποίοι, σε δεύτερο χρόνο, άκουσαν του ασθενείς τους να τους εκμυστηρεύονται ότι δεν έγιναν καλά, γιατί δεν είχαν είτε τη σωστή καθοδήγηση, είτε τα απαραίτητα χρήματα για  να πραγματοποιήσουν την αναγκαία  θεραπευτική αγωγή.

«ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» είναι αυτό που μας παρακίνησε να δημιουργήσουμε την ομάδα μας.

Είμαστε σύμβουλοι τροχαίων ατυχημάτων , μια ομάδα από συνεργαζόμενους εξέχοντες ιατρούς,  και  νομικούς,  εξειδικευμένων στην αντιμετώπιση, ανάλυση  και  διεκπεραίωση υποθέσεων τροχαίων ατυχημάτων

Σκοπός μας είναι η υποστήριξη του πάσχοντα σε κάθε επίπεδο, με βασικό στόχο  την πληρέστερη αποκατάσταση της υγείας του, αλλά και την όσο το δυνατόν καλύτερη αποζημίωσή του.

Το τροχαίο ατύχημα περιλαμβάνει διάφορες παραμέτρους και  χρειάζονται εξειδικευμένες ιατρικές και νομικές  γνώσεις για την  επιτυχή διεκπεραίωση και το χειρισμό μιας τέτοιας υπόθεσης.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι στην ομάδα μας, όλα ξεκινάνε από την σωστή καθοδήγηση των ιατρικών πραγματογνωμόνων και στη συνέχεια αναλαμβάνει ο νομικός μας σύμβουλος, ο οποίος βασισμένος σε τεκμηριωμένες ιατρικές γνωματεύσεις, διεκδικεί τη μέγιστη αποζημίωση για το θύμα.

Υπηρεσίες:

1.Εξειδικευμένες Ιατρικές Πραγματογνωμοσύνες:

Καταγραφή των σωματικών βλαβών τις οποίες έχετε υποστεί εξαιτίας του ατυχήματος και  ανάλυση του κόστους, που απαιτείται για την επαναφορά της υγείας σας στην αρχική  κατάσταση πριν από το ατύχημα. Πρόβλεψη και καταγραφή των μελλοντικών αναπηριών, σύμφωνα με τους διεθνείς πίνακες αναπηριών αλλά και των μελλοντικών επιπτώσεων στην υγεία και τη ζωή του θύματος.

2.Ανάλυση & Μελέτη του Ατυχήματος

Ανάλυση των συνθηκών του τροχαίου ατυχήματος , με μελέτη των στοιχείων και των μαρτυριών για την απόδειξη και επαλήθευση της υπαιτιότητας, λαμβάνοντας υπόψιν καταθέσεις, φωτογραφίες αλλά και την ύπαρξη εξωγενών παραγόντων.

Τέλος, καταγράφονται οι ζημιές του οχήματος σας και αναλύεται το κόστος για την επισκευή του.

3.Συνολικά

Το σημαντικότερο όμως από όλα και αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε, είναι η δυνατότητά μας να αναλαμβάνουμε όλα τα έξοδα του πάσχοντα(ιατρονοσηλευτικά και νομικά), εφόσον μας εμπιστευτείτε, μέχρι την πλήρη διεκπεραίωση της υπόθεση σας, δηλαδή έως ότου αποζημιωθείτε, είτε εξωδικαστικά, είτε κατόπιν δικαστικής απόφασης. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι μπορείτε να απαιτήσετε αποζημίωση ακόμα και πέντε χρόνια μετά τον τραυματισμό.

Εμπιστευτείτε μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να μας γνωρίσετε και να ενημερωθείτε για την ορθή επίλυση του προβλήματός σας.

ΥΠΕΥΘΥΝΑ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 17841445227897781.
Νικόλαος Ζερβάκης - Ορθοπαιδικός Χειρουργός
bt_bb_section_top_section_coverage_image